STN EN 60068-2-44: 2002 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2 Skúšky. Návod na skúšku T: Spájkovanie - Nemčič, Rudolf; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60068-2-44: 1995 v českej verzii