STN IEC 60068-2-46: 1992 (34 5791), Elektrotechnické a elektronické výrobky. Základní zkoušky vlivu vnějších činitelů prostředí Časť 2-46 Návod ke zkoušce Kd: Zkouška sirovodíkem pro kontakty a spoje - Kudláček, Ivan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 68-2-46: 1982