STN IEC 60068-2-49: 1992 (34 5791), Elektrotechnické a elktronické výrobky. Základní zkoušky vlivu vnějších činitelů prostředí Časť 2-49 Návod ke zkoušce Kc: Zkouška oxidem siřičitým pro kontakty a spoje - Kudláček, Ivan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 68-2-49: 1983