STN EN 60068-2-61: 1993 (34 5791), Elektrotechnické a elektronické výrobky. Základní zkoušky vlivu vnějších činitelů prostředí Časť 2-61 Zkouška Z/ABDM: Klimatická řada - Kuhnová, Ivana (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 68-2-61: 1991