STN EN 60068-2-66: 2001 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2-66 Skúšobné metódy. Skúška Cx: Konštantné vlhké teplo (nenasýtená para pod zvýšeným tlakom) - Nemčič, Rudolf; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60068-2-66: 1994 v českej verzii