STN EN 60068-2-67: 2001 (34 5791), Skúšanie vlyvu prostredia Časť 2-67 Skúšky. Skúšky Cy: Konštantné vlhké teplo, zrýchlená skúška určená predovšetkým na súčiastky - Nemčič, Rudolf; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60068-2-67: 1996 v českej verzii