STN EN 60068-2-68: 2002 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2 Skúšky. Skúška L: Prach a piesok - Nemčič, Rudolf; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60068-2-68: 1996 v českej verzii