STN EN 60068-2-70: 2002 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2-70 Skúšky. Skúška Xb: Oter označení a nápisov spôsobený dotykom prstov a rúk - Nemčič, Rudolf; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60068-2-70: 1996 v českej verzii