STN EN 60068-2-75: 2001 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 2-75 Skúšky. Skúška Eh: Skúšky kladivom - Nemčič, Rudolf; Matějček, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s EN 60068-2-75: 1997 v českej verzii