STN EN 60068-4: 2002 (34 5791), Skúšanie vplyvu prostredia Časť 4 Informácie pre spracovateľov špecifikácií. Prehľad skúšok - Chovanová, Katarína; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60068-4: 1996 v českej verzii