STN EN 60068-5-1: 1993 (34 5791), Elektrotechnické a elektronické výrobky. Základní zkoušky vlivu vnějších činitelů prostředí Časť 5-1 Návod pro navrhování zkušebních metod. Všeobecné zásady - Kuhnová, Ivana (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 68-5-1: 1991