STN EN 60068-5-2: 1995 (34 5791), Elektrotechnické a elektronické výrobky. Základné skúšky vplyvu vonkajších činiteľov prostredia Časť 5-2 Návod na navrhovanie skúšobných metód. Termíny a definície - Kuhnová, Ivana; Chovanová, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 68-5-2: 1990 a zavádza HD 323.5.2 S1