STN EN 60814: 2000 (34 6434), Izolačné kvapaliny. Olejom impregnovaný papier a lesklá lepenka. Stanovenie vody automatickou coulometrickou titráciou podľa Karl Fischera. - Halajová, Marcela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 60814: 1997