STN EN 60112: 2004 (34 6468), Metóda určovania porovnávacieho indexu a indexu odolnosti tuhých izolačných materiálov proti tvorbe plazivých stôp. - Adamec, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60112: 2003