STN EN 61621: 2001 (34 6471), Suché tuhé elektroizolačné materiály. Skúška odolnosti proti oblúkovému výboju vysokého napätia a nízkeho prúdu. - Mártonová, Edita; Rpzsypal, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61621: 1997 v českej verzii