STN EN 61234-1: 2001 (34 6475), Metódy skúšania hydrolytickej stability elektroizolačných materiálov Časť 1 Plastové fólie - Mártonová, Edita; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61234-1: 1994 v českej verzii