STN EN 60454-1: 1997 (34 6542), Špecifikácie samolepiacich pások na elektrotechnické účely Časť 1 Všeobecné požiadavky - Kováčová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 60454-1: 1994