STN EN 60674-1: 1998 (34 6542), Špecifikácie plastických fólií na elektrické izolácie Časť 1 Definície a všeobecné požiadavky - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 60074-1: 1998