STN EN 61067-2: 2001 (34 6543), Špecifikácia tkaníc zo sklených vláken a z vláken sklených a polyesterových Časť 2 Skúšobné metódy - Kainová, Božena; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61067-2: 1997 v českej verzii