STN EN 61067-3-1: 2001 (34 6543), Tkanice zo sklených vláken a z vláken sklených a polyesterových Časť 3 Špecifikácia jednotlivých materiálov. List 1: Tkanice typu 1, 2 a 3 - Kainová, Božena; Rozsypal, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61067-3-1: 1995 v českej verzii