STN EN 61068-1: 2001 (34 6544), Špecifikácia tkaníc z polyesterových vláken Časť 1 Definície, označovanie a všeobecné požiadavky - Kainová, Božena; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61068-1: 1997 v českej verzii