STN EN 61068-2: 2001 (34 6544), Špecifikácia tkaníc z polyesterových vláken Časť 2 Skúšobné metódy - Kainová, Božena; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61068-2: 1997 v českej verzii