STN EN 61068-3-1: 2001 (34 6544), Tkanice z polyesterových vláken Časť 3 Špecifikácie jednotlivých materiálov. List 1: Tkanice tkané na konvenčných alebo bezčlnkových tkacích strojoch - Kainová, Božena; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61068-3-1: 1995 v českej verzii