STN EN 60684-1: 2004 (34 6553), Ohybné izolačné rúrky Časť 1 Definície a všeobecné požiadavky - Adamec, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60684-1: 2003