STN EN 61619: 2001 (34 6705), Izolačné kvapaliny. Kontaminácia polychlórovanými bifenylmi (PCB). Stanovenie metódou kapilárnej plynovej chromatografie. - Halajová, Marcela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61619: 1997