STN EN 61620: 2001 (34 6717), Izolačné kvapaliny. Stanovenie dielektrického stratového činiteľa meraním vodivosti a kapacitancie. Skúšobná metóda. - Halajová, Marcela (Slovenský ústav technickewj normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61620: 1999