STN IEC 60885-1: 1995 (34 7010), Elektrické skúšobné metódy na skúšanie káblov Časť 1 Elektrické skúšky káblov, šnúr a vodičov na napätia do 450/750 V vrátane - Mártonová, Edita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 885-1: 1987