STN EN 60885-2: 1995 (34 7010), Elektrické skúšobné metódy na skúšanie káblov Časť 2 Skúšky čiastkových výbojov - Mártonová, Edita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 885-2: 1987