STN EN 60885-2/Z1: 2004 (34 7010), Elektrické skúšobné metódy na skúšanie káblov Časť 2 Skúšky čiastkových výbojov. Zmena 1 - Santoris, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60885-2: 2003