STN IEC 61156-1: 1998 (34 7030), Mnohožilové káble so symetrickými pármi a štvoricami pre digitálne komunikácie Časť 1 Všeobecné požiadavky - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje IEC 61156-1: 1994