STN EN 50334: 2002 (34 7403), Značenie popisom na identifikáciu žíl elektrických káblov. - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50334: 2001 v českom jazyku