STN EN 60719: 2001 (34 7408), Výpočet najmenších a najväčších vonkajších rozmerov káblov s medeným kruhovým jadrom a s menovitým napätím do 450/750 V a vrátane. - Mártonová, Edita; Chylíková, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60719: 1993 v českej verzii