STN IEC 60245-5: 1998 (34 7470), Káble a vodiče s gumovou izoláciou na menovité napätia do 450/750 V vrátane Časť 5 Výťahové káble - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje IEC 60245-5: 1994