STN 34 7659-1: 2001, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Časť 1 Základné požiadavky - Mártonová, Edita; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s HD 603 časť 1 S1: 1994 v českej verzii