STN 34 7659-1/A1: 2001, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Časť 1 Základné požiadavky. Zmena A1 - Mártonová, Edita; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN 34 7659-1 je identická so zmenou HD 603.1 S1: 1994/A1: 1997 v českej verzii