STN 34 7659-3D: 2003, Káble pre distribučná sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 3D Káble bez koncentrického jadra, plášť z PE (typ 3D) - Mártonová, Edita; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603 Oddiel 3D S1: 1994