STN 34 7659-3E: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 3E Káble bez koncentrického jadra, plášť z PVC (typ 3E) - Mártonová, Edita; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603 Oddiel 3E S1: 1994