STN 34 7659-3H: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitých napätím 0,6/1 kV Oddiel 3H Káble s koncentrickým jadrom (typ 3H-1) a bez koncentrického jadra (typ 3H-2) s izoláciou z PVC a s plášťom z PVC - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603 Oddiel 3H S1: 1994