STN 34 7659-5B: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 5B Káble bez koncentrického jadra, plášť z PE (typ 5B) - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603.5B S1: 1994