STN 34 7659-5C: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 5C Káble bez koncentrického jadra, plášť z PVC (typ 5C) - Mártonová, Edita; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603.5C S1: 1994