STN 34 7659-7C: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 7C Káble bez koncentrického jadra (typy 7C-1, 7C-2, 7C-3 a 7C-4) - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu HD 603.7C S1: 1994