STN 34 7659-7C/A1: 2003, Káble pre distribučnú sústavu s menovitým napätím 0,6/1 kV Oddiel 7C Káble bez koncentrického jadra (typy 7C-1, 7C-2, 7C-3 a 7C-4). Zmena A1 - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN 34 7659-7C obsahuje českú verziu HD 603.7C S1: 1994/A1: 1997