STN 34 7660-1: 2001, Silnoprúdové káble 0,6/1 kV odolné proti ohňu so špeciálnou úpravou na použitie v elektrárňach Časť 1 Všeobecné požiadavky - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma je identická s HD 604.1 S1: 1994 v českej verzii