STN 34 7660-1/A1: 2001, Silnoprúdové káble 0,6/1 kV odolné proti ohňu so špeciálnou úpravou na použitie v elektrárňach Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Mártonová, Edita; Roškota, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN 34 7660-1 je identická so zmenou HD 604.1 S1: 1994/A1: 1997 v českej verzii