STN IEC 60189-2: 1992 (34 7821), Nízkofrekvenční kabely a vodiče s izolací z PVC a pláštěm z PVC Časť 2 Kabely v párech, trojkách, čtyřkách a pětkách pro vnitřní instalace - Míková, Marie (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 189-2, včetně změny č. 1: 1989