STN IEC 60189-3 + A1: 1997 (34 7821), Nízkofrekvenčné káble a vodiče s PVC izoláciou a plášťom z PVC Časť 3 Prístrojové vodiče s plným alebo lanovaným jadrom, s izoláciou z PVC, jednožilové, párové a trojicové - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 189-3: 1988 vrátane zmeny A1: 1989