STN IEC 60189-4 + A1: 1997 (34 7821), Nízkofrekvenčné káble a vodiče s PVC izoláciou a plášťom z PVC Časť 4 Vodiče s PVC izoláciou na rozvod signálu, s plným jadrom, jednožilové, párové, trojicové, štvoricové a päticové - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 189-4: 1980 vrátane zmeny A1: 1989