STN IEC 60189-6 + A1: 1997 (34 7821), Nízkofrekvenčné káble a vodiče s PVC izoláciou a plášťom s PVC Časť 6 Signalizačné káble z jednožilových vodičov pre telekomunikačné zariadenia a inštalácie - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 189-6: 1982 a zmenu A1: 1989