STN IEC 60189-7 + A1: 1997 (34 7821), Nízkofrekvenčné káble a vodiče s PVC izoláciou a plášťom z PVC Časť 7 Vodiče na rozvod signálu s plnými jadrami, s PVC izoláciou a s polyamídovým povlakom, jednožilové, párové, trojicové, štvoricové a päticové - Polakovičová, Magdaléna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje IEC 189-7: 1982 a zmenu A1: 1989