STN 34 8049: 2002, Charakteristiky vnútorných a vonkajších staničných podperných izolátorov pre siete s menovitým napätím nad 1 kV. - Chovanová, Katarína; Bárta, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s HD 578 S1: 1992 v českej verzii